Seznamte se s rychlospojkou CLICK-ON

Rychlospojka CLICK-ON je nový a zcela unikátní systém připojení plynových lahví k vysokozdvižným vozíkům na jedno kliknutí. Tento připojovací systém se skládá ze dvou částí: bezpečnostního ventilu a adaptéru CLICK-ON. Umožňuje velmi rychlou a zcela bezpečnou výměnu plynové lahve na vysokozdvižných vozících (VZV). Bez šroubování a bez nutnosti užití nářadí, stačí jediné kliknutí adaptéru CLICK-ON. Bezpečnostní ventil je oproti standardům vybaven navíc také přetlakovým pojistným ventilem, který minimalizuje riziko exploze při požáru nebo při nadměrném zahřívání.

Z ČEHO SE RYCHLOSPOJKA CLICK-ON SKLÁDÁ?

BEZPEČNOSTNÍ VENTIL

zaručí Vaši maximální bezpečnost. Je součástí plynové láhve a je vybaven omezovačem nadměrného průtoku a přetlakovým pojistným ventilem.

Omezovač nadměrného průtoku: zamezí nekontrolovatelnému úniku plynu, což je velmi důležitý bezpečnostní prvek, zejména pokud se VZV využívá v uzavřených prostorech.

Přetlakový pojistný ventil: v případě vysoké teploty (např. při požáru) a nárůstu tlaku v plynové lahvi dojde k bezpečnému odpuštění plynu přes přetlakový pojistný ventil, čímž se sníží riziko exploze láhve.

Image

ADAPTÉR CLICK-ON

lze jednoduše našroubovat k hadici od VZV a zaručí jediným kliknutím bezpečně připojit hadici k plynové láhvi bez jakéhokoli šroubování nebo použití nářadí.

Rychle, Bezpečně, Bez šroubování, Bez starostí
Image
Image

Videa

Image
Jsme 100% česká rodinná firma s více než 25 letou historií.