Ochrana osobních údajů

GDRP

  1. Společnost Tomegas s.r.o., se sídlem Táborská 260, 399 01 Milevsko, IČ: 25174363, spisová značka C 7830/KSCB Krajský soud v Českých Budějovicích, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:
  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon
  1. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány společností Tomegas s.r.o. nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  1. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Tomegas s.r.o., tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací.
  1. Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Telefon

Zákaznická linka 841 113 114
Objednávky PB lahví Po-Pá 7:00 - 15:00
+420 602 400 700
Fakturace +420 382 522 045
Linka (ne)spokojeného zákazníka
+420 724 920 036

Adresa

TOMEGAS s.r.o.
Táborská 260
399 01 Milevsko

IČO: 25174363   I   DIČ: CZ25174363

IČO: 25174363
DIČ: CZ25174363